Go Back  MyG37 > Tech Area > Audio, Video & Electronics
Reload this Page >

Anyone get these Nav issues where settings are "blue"?

Notices
Audio, Video & Electronics Post questions, reviews, and other general info about the G's Nav, sound system, satellite radio or aftermarket stereos

Anyone get these Nav issues where settings are "blue"?

Old 07-03-2019, 02:17 PM
  #1  
teahead
Registered User
Thread Starter
 
teahead's Avatar
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 358
Received 43 Likes on 38 Posts
Anyone get these Nav issues where settings are "blue"?




I.e. unselectable.

If you go back, then forward, etc., it'll clear up (turn white).

Go through the Settings and start navigating around. Let it sit for a minute. Sometimes, some areas are blue as shown.
teahead is offline  
Old 07-06-2019, 07:27 PM
  #2  
Surfnazi
Registered User
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 1,348
Received 97 Likes on 92 Posts
It will do that when car senses its moving
Surfnazi is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
skrolz
Audio, Video & Electronics
2
09-13-2017 08:38 AM
RaceProfessor
Audio, Video & Electronics
7
12-17-2015 08:15 AM
Jamg37ster
Audio, Video & Electronics
1
05-03-2013 11:46 AM
Eki88
Photoshop
5
11-22-2008 05:47 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Anyone get these Nav issues where settings are "blue"?


Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.