Help Climate Control Buttons Responding Slowly - Page 3 - MyG37



Audio, Video & Electronics Post questions, reviews, and other general info about the G's Nav, sound system, satellite radio or aftermarket stereos

Climate Control Buttons Responding Slowly

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-25-2015, 09:27 AM   #31
JMS2000
Registered User
Thread Starter
 
JMS2000's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Philadelphia, PA
Posts: 355
Thanked 18 Times in 18 Posts
Quote:
Originally Posted by boomraider View Post
Purchased a 13' G37xS last week with 20k miles on it and noticed this issue today when I was letting the car idle for about 20-30 minutes while playing with the Nav and activating Sirius trial (quick side question, why when I click say.. rock under categories in xm do no list of stations pop up, I just got to the first rock station and have to use the tuner **** to browse further).

Anyway, I was turning the air off, and it did not respond until about 5 or 10 seconds. Then I tried fan control, etc., and they all lagged about the same. I turned the car off and restarted and voila.. back to normal. That could get annoying on long trips. >:\

It sounds like you got a lot of work done to try and fix the problem, did they ever pin point what the exact problem was?
They performed a software update (ITB12054A) and replaced the "processor module". No idea what was actually causing the problem, but I haven't had any issues since they did that.

Last edited by JMS2000; 10-25-2015 at 09:33 AM.
JMS2000 is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2017, 12:36 AM   #32
nisslover
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 215
Thanked 19 Times in 10 Posts
Ugh, I just noticed this problem today and it was pretty annoying. I tried turning the car on and off at a red light, but the delays persisted. Maybe it wasn't off long enough to process a complete reboot. But my warranty just ran out less than a month ago... OF COURSE!
nisslover is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2017, 10:45 AM   #33
Entcee
Registered User
 
Join Date: Oct 2016
Location: Mooresvile, NC
Posts: 171
Thanked 22 Times in 16 Posts
I have noticed a delay with mine a couple times. 1st time it stayed like that for a day or 2, the second time only lasted until I turned the car off. Have not notice it since (been a couple months).
Entcee is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2009 G37x to 2012 Sport bumper for coupe 2K1 6T8 G37 Coupe 7 10-06-2015 07:40 PM
MAF P0102 Issues vamarris Engine, Drivetrain & Forced-Induction 2 09-30-2015 02:40 AM
LED tube DRL's Landshark Body Interior Exterior Lighting 3 09-29-2015 11:20 PM
G37S 2010 Coupe starting issues MrRiv Engine, Drivetrain & Forced-Induction 0 09-29-2015 04:59 PM
Does your G37x automatically relock after you stepping out of the car? FlyIce G37 Sedan 7 09-29-2015 04:07 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:09 AM.


Copyright 2002 - 2017, MYG37.COM All Rights Reserved.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: